Posted By Elena 19:22 ketvirtadienis, sausio 24, 2008 0 komentarai (-ų)

Juodkrantė

Absoliuti ramybė. Šėlstanti jūra. Nuo vėjo pasislėpęs nedidukas miestelis. Rūkytos žuvies kvapas. Draugiški praeiviai. Visa tai telpa į vieną žodį - Juodkrantė.

Gera nors trumpam ištrūkti iš miesto šurmulio, šiltai apsimuturiuoti, kad vėjas nešaldytų, o tik smagiai gairintų skruostus, įsimesti termosą su karštu vynu, įsikibtį brangiam žmogui į parankę ir vaikštinėti kiaurą dieną. Rekomenduoju ;)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

DAUGIAU NUOTRAUKŲ ŠIAME SLIDESHOW:

Posted By Elena 13:00 trečiadienis, sausio 16, 2008 2 komentarai (-ų)

Akcija - atrakcija! Nepražiopsokit ;)

Sugalvojau paskelbi akciją - atrakciją. Ji galios savaitę nuo šiandien. Jeigu jūs turite antrąją pusę, nesvarbu ar tai draugė ar draugas, sužadėtinė ar sužadėtinis, žmona ar vyras, svarbu, kad jūs mylite vienas kitą ir nebijote to pademonstruoti prieš objektyvą ir parodyti kitiems (t.y. nebijote, kad nuotraukos vėliau bus parodytos čia). Jums tai kainuos daug šypsenų ir smagų laiko praleidimą.
Kartoju:


NESVARBUS NEI JŪSŲ AMŽIUS, NEI IŠSILAVINIMAS, NEI ŠEIMYNINĖ PADĖTIS, NEI ĮSITIKINIMAI - SVARBU, TAI, KAD JŪS MYLITE VIENAS KITĄ IR NEBIJOTE TO PADEMONSTRUOTI PRIEŠ OBJEKTYVĄ IR PARODYTI KITIEMS! TAI KAINUOS NET.. JŪSŲ IR MANO LAIKĄ :)

Svarbu, kad Jūs iš anksto būtumėte nusiteikę sutelkti visą dėmesį vienas į kitą, daug kartu juoktis ir žinoma bučiuois kuo dažniau!
O dar svarbiau nepamiršti, kad Jūs bendraujate ne su fotoaparatu – o vienas su kitu, fotoaparatas tai tik fiksuoja.

Photobucket

Nėra reikšmės ar Jūs mane pažįstate asmeniškai ar užsukote čia atsitiktinai. Jeigu Jus tai sudomino, rašykit man laišką, spausdami ČIA su atsakymais į 5 paprastus klausimus:

1. Jūsų vardai
2. Kiek laiko esate kartu
3. Kaip susipažinote
4. Pirmasis pasymatymas - koks ir kus jis buvo
5. Ką mėgstate veikti kartu dabar – eiti į kino teatrą, iškylauti gamtoje, žvejoti, vaikščioti po parduotuves, čiuožinėti ledo arenoje, važinėtis dviračiais ar mašina, vaikščioti su šunimi, važinėtis autobusais ar troleibusais, važiuoti šviežių daržovių į turgų - tinka viskas!

Nesistenkite atsakyti kuo trumpiau, gal mes rasime idėjų Jūsų fotosesijai ;)
Svarbiausia neapsiriboti išankstiniu nusistatymu kur gražu, o kur ne. Gražu yra viskas – kas atspindi Jus kaip porą!

Iki pasimatymo ;)

Posted By Elena 00:14 sekmadienis, sausio 13, 2008 2 komentarai (-ų)

Akvariumas

Niekada gyvenime neturėjau akvariumo, bet povandeninis pasaulis traukė artyn, kol neatlaikiau :) Dabar mano darbo stalą puošia, nei didelis, nei mažas, 5o l grožis, kurio gyventojai nesikuklindami ryja mūsų dėmesį.
Jeigu kyla minčių savo aplinką papuošti atskiru povandeniniu pasaulėliu, bet dar dvejojate - PIRMYN!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Posted By Elena 21:44 ketvirtadienis, sausio 03, 2008 0 komentarai (-ų)

Su Naujais 2oo8!

Mes smulkmeniškai planuojam atostogas, kur kada ir kaip važiuosim, ką norėsim ten veikti, ko nenorėsim - o kiek laiko mes skiriam tokiai 'smulkmenai' kaip gyvenimo planavimas?.. Ech, aš tikrai daug kruopščiau planuoju savo atostogas..:)

Nauja metų pradžia geriausias laikas kažką pradėti. Sėkmes kiekvienam!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

DAUGIAU NUOTRAUKŲ ČIA: