Posted By Elena 14:19 šeštadienis, spalio 27, 2007 1 komentarai (-ų)

Vilniaus Vartai

Vakar vienas garsiausių visame pasaulyje šviesų menininkas vokietis Gert Hoff pasistengė įspūdingai surežisuoti Vilniaus Vartų atidarymą - daug ugnies, lazerių šviesos ir daugiau nei 100 tūkstančių fejerverkų šūvių į orą. Žmonių buvo daugiau negu daug, aplinkinės gatvelės užkimštos valanda prieš ir dvi valandas po renginio, net ant Geležinio Vilko tilto buvo palikta viena juosta judėjimui - kitur mašinos tiesiog sustojo ir įsijungusios avarinius stebėjo spektaklį ore. O stebėti tikrai buvo ką!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Urtė

Praėjusį šeštadienį susipažinau su nuostabia jauna dama. Bendrą kalbą suradom gan greitai ir ji su mumis (t.y. manimi ir mano fotoaparatu) labai noriai bendravo. Burnytė kažką šnekėjo, bet labai neiaškiais žodeliais, užtat akytės išdavė viską - to man ir tereikėjo :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Posted By Elena 23:24 ketvirtadienis, spalio 18, 2007 2 komentarai (-ų)

Benukas ir jo palaikymo komanda

Negaliu nepaminėti palaikymo komandos :) Ech, gaila, kad nuotraukos nefiksuoja garso... tokius smagius koncertėlius, kurie šįkart liko už kadro ne kasdien išvysi! Ir iš Benuko veiduko galima spręsti, kad ne man vienai laikas neprailgo :)

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Posted By Elena 12:27 antradienis, spalio 09, 2007 0 komentarai (-ų)

Merginos

Smagiai ir profuktyviai praleistas laikas, gera nuotaika ir dar geresnė kompanija.

Photobucket