Posted By Elena 13:41 sekmadienis, lapkričio 30, 2008 5 komentarai (-ų)

Cymbeline. Reklama :)

Tiesiog, kadangi jaučiu sentimentus suknelių salonui CYMBELINE, nes a.ten gausu nuostabių suknelių; b.saviškę radau būtent ten; c.labai malonus, šiltas aptarnavimas ir savininkė labai nuostabi moteris ;)
Žodžių dėl visų šių priežasčių (niekeno neprašoma) noriu pareklamuoti šį saloną, kuriame sekantį šeštadienį (gruodžio 6d.) 12val, adresu A.Domaševičiaus 5 bus naujos kolekcijos pristatymas, taigi, nuotakos, - jei dar dairotės SAVOSIOS suknelės, užsukite pasidairyti ir čia ;)

O kadangi jau išsidaviau apie savąja, tai jaučiu pareigą ją čia ir parodyti (fotografė Rūta Dokšienė).
Gražios dienos.
E.

Photobucket

Posted By Elena 16:14 penktadienis, lapkričio 28, 2008 0 komentarai (-ų)

Attention / Dėmesys

Going through some photos I have found one I had to share. We all know how difficult it is for kids to sit calm in one place for 15 min, so what do they do when the ceremony lasts an hour... :)
Have a great weekend ;)
E.
__________________________________________________________________

Betvarkydama nuotraukas aptikau vieną labai smagų momentą iš vestuvių ceremonijos, kuriuo negalėjau nepasidalinti. Visi žinom kaip dažnai vaikams sunku išsėdėti vietoje per ceremoniją, kuri trunka 15 minučių, o jeigu ji trunka valandą... :)
Gražaus savaitgalio ;)
E.

Photobucket

Posted By Elena 14:39 ketvirtadienis, lapkričio 27, 2008 0 komentarai (-ų)

Padėkos diena

Šiandien anapus balos yra švenčiama padėkos diena. Tikrai nesuprantu kodėl mes labai greitai pasigavom tokias dienas kaip Heloween'as ar Valentino diena, o į Padėkos dieną nusišvilpėm... Jeigu reikėtų rinktis vieną tikrai pasirinkčiau pastarąją. Tikiu, kad diena kuri primena, kad reikia mokėti ne tik imti, bet ir duoti, bent jau žodį "ačiū" ir nebūtinai konkrečiam žmogui, reikalinga. Tikiu, kad kiekvienas turime kam ir už ką padėkoti (bent mintyse) ir tikiu, kad dažnai tai tiesiog pamirštame padaryti. Taigi puiki proga tiesiog susimąstyti, gražios padėkos dienos ;)

Šiemet mano didžiausias ačiū sutelpa į šią nuotrauką :***

Photobucket

Posted By Elena 15:02 trečiadienis, lapkričio 26, 2008 1 komentarai (-ų)

tiesiog

Na ką bandaysiu įsivažiuoti ir grįžti prie reguliaraus dienoraščio pildymo, apsileidau truputuką...
Šiandien tiesiog noriu pasidalinti filmuku. Tai "Britain's Got Talent" 2008m nugalėtojas George'as - ne tik penas akims, bet ir puikus pavyzdys mums visiems. Galiu pasakyti tik tiek, kad šis vaikinukas yra neįtikėtinas - žiūrint kaip jis išlavinęs savo judesius, po kūną pradeda bėgioti šiurpuliukai, o suvokiant, kad vaikiui tik 14 ir matant tą užsidegimą, ryžtą ir kovą jo akyse tiesiog negali nesižavėti. Štai tokie žmonės pasiekia savo tikslą - tokie, kurie turi didelį talentą, bet dar didesnę širdį. Belieka pasimokyti ir palinkėti jam pasiekti žvaigždes :) Kaip ir mums visiems ;)
Gražios dienos!
E.

Posted By Elena 18:18 penktadienis, lapkričio 07, 2008 0 komentarai (-ų)

darbalaukio fonas #2

Ši rudeniška nuotraukėlė tiek ilgai trypčiojo prie dienoraščio slenksčio ir laukė kada galės čia papulti, kol spustelėjęs šaltukas tiesiog prievetė ieškoti šilmuos :) Jeigu jos trūksta ir Jums, spauskite ant vieno iš išmatavimų ir mėgaukitės rudeniška saulyte :)

Beje pagaliau šiandien nukoviau paskutinį egzaminą, džiaugiuosi, kad pabaigai buvo paliktas vienas iš įdomesnių dalykų - viešųjų ryšių ir reklamos psichologija - na rezultatų dar nėra, bet aš tikiu :)

Gražaus vakaro!
E.

Photobucket

1024x768
1680x1050
2560x1600