Posted By Elena 23:20 ketvirtadienis, gruodžio 11, 2008 5 komentarai (-ų)

Vaida & Marius

A couple that laughs together stays together. There were so much laughter during our photo shoot with Vaida and Marius. These two newlyweds were so fun and relaxed, and just enjoyed each others company. I loved the way they were fooling around, don't you? :)
Vaida and Marius, thank you for amazing time and a good dose of laughter ;)
Have a beautiful day!
E.

________________________________________________________________________

Juokas, juokas ir dar kartą juokas - stipri yra ta pora kuri moka juoktis kartu. Mūsų forosesijos metu įsitikinau, kad Vaida su Mariumi yra labai stipri pora. Būnant šalia Jų juoko dozę gauna ir aplinkiniai :) Negalėjau atsižavėti šių jaunavedžių (šią vasarą jie sumainė žiedus, su kuo dar kartelį Jus sveikinu;) gebėjimu atsipalaiduoti ir tiesiog linksmai leisti laiką, taip linksmai, kad užkrėtė ir mane, aš savo ruožtu tikiuosi, kad ir jūs išspausite bent šypsenėlę :)
Gražios dienos!
E.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Daugiau nuotraukų paspaudus PLAY:

5 komentarai (-ų):

OHANA PHOTOGRAPHERS rašė...

elena you did it again! love this whole set! what a gorgeous and fun couple! gotta love these kinds of couples as they are the most fun to photograph as obviously shown here!!

Anonimiškas rašė...

Zaviuosi... kokia super linksma fotosesija buvo :) sprendziant is nuotrauku, pora tokia atsipalaidavus,linksma ir gyvybinga, kokia jau seniai bemaciau... net baltai uzpavydejau :))) o jau mergytes grozis..... Kazkaip pagalvojau.. neatrodo, kad tai yra moteris ir vyras, jau susituoke.. Mano akimis tai mergina ir vaikinas, trykstantys gyvenimo dziaugsmu ir meile vienas kitam. Kad ta siluma ir juokas niekada niekada neisnyktu is ju veidu, sielu ir sirdziu....
O Tau, Elena - eilini karta 1000 balu uz darba.... Tik tobulas fotografas gali padaryt tokias tobulas tobulu zmoniu nuotraukas... :)

Elena rašė...

Thank you ;)

Ačiū, Edita, na iki tobulumo man dar kaip 'rakam do Kitaje' ar kaip ten sakoma :)))) bet smagu, kad taip manai :)

Unknown rašė...

ej, Elenute, kodel tiek mazai nuotraukikiu parodai liaudziai, labai laukiu kasdien nauju darbu :( ar ziema labai klientu sumazeja, kad ilgai tenka laukti fotosesiju? tavo gerbejai nepasotinami! :)

Armin DeFiesta rašė...

Such fun shots Elena! Beautiful work!