Posted By Elena 16:18 ketvirtadienis, gegužės 08, 2008 12 komentarai (-ų)

Rasos ir Manto vestuvės

Išaušo šeštadienis - nuostabiai graži ir saulėta diena. Senovinis automobilis iš praeities vežė JUOS į ateitį, o vėjas ir lietus tą dieną palinkėjo laimingos ir turtingos kelionės. Artimieji ir gausybė labai išradingų! draugų susirinko pasižiūrėti kaip Rasa ir Mantas prisiekia vienas kitam amžiną meilę.

Labai ačiū, kad leidote būti šalia tokio svarbiaus jūsų gyvenimo žingsnio! Linkiu jums niekada neišblėstančios meilės ir kaitriai liepsnojančio šeimos židinio!
E.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Daugiau nuotraukėlių čia:

12 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Aciu tau Elenute uz tokias nuostabias nuotraukas!:) esame be zado! dekingi tau labai,kad iamzinai tokias grazias akimirkas mums tokia svarbia diena!:)didelis didelis tau aciu :)

Anonimiškas rašė...

as suzaveta!!! Elena, Jusu nuotraukos tiesiog nuostabios! Rasos ir Manto vestuves buvo puikios, o sios nuotraukos pades islaikyti tokius grazius atsiminimus! Nerealu!:)

Anonimiškas rašė...

As suzaveta! Linkiu azuolo tvirtybes siai seimai, saldziu ir romantisku akimirku gausos, telaimina Jus Dievuliukas. Judu abudu nuostabus ir esate tarsi pavyzdys ir mano utopija laimingos seimos.

Anonimiškas rašė...

Begalo begalo grazu. Likau labai labai suzaveta Elenos darbu. Sugebejimas pagauti akimirkas - nuostabus. Ka jau ir besakyti apie jose tvyrancia laiminga nuotaika. Taciau visas jos perteikimas net pakeri. Ziuredama nuotraukas sustingau is jauduliuko,nes man labai patiko. Didziausia pagarba nuotrauku atorei. ( Ir zinoma jose esanties zmogeliukams.)

Anonimiškas rašė...

nice :)

Elena rašė...

Rasa, labai gerai pamenu tą jausmą kai pamačiau savo vestuvių nuotraukas ir likau sužavėta. Todėl begalo džiaugiuosi, kad galėjau tokį jausmą sukelti jums!

Labai dėkoju Jurgai, Linai ir keliems anonimams:) už tokius gražius žodžius!

p.s. na o kadangi dienoraštis kaip ir mano, tai nesikuklindama prisidedu prie visų čia išsakytų palinkėjimų :)

Anonimiškas rašė...

O as noreciau pasiteirauti, kokiu budu galima pas Jus uzsisakyti fotosesija ;)

Elena rašė...

Galite el.paštu, galite telefonu ;) Kontaktai nurodyti mano internetiniame puslapyje www.elenafoto.lt

Vienužiai rašė...

pasakiska :) laukiu, kol ir musu vestuves iamzinsite :)

Elena rašė...

Ačiū, Renata ;)

izabele rašė...

Elena, Jusu nuotraukos - tryksta gyvybe, jausmais, nuosirdumu...Tai nuostabu! Ne kiekvienas tai gali perteikti...Jei mes su Roku dar tuoksimes baznycioje ar krikstysim savo padukelius(kas nuosirdziai tikiu tikrai bus), kuriuos iamzinote taip nuostabiai, zinau tikrai, kad kito fotografo nereikes ieskoti...Nuostabu....

Elena rašė...

Izabele, Jūsų padūkėliai nuostabūs, nors ką ten padūkėliai - visa šeima kaip iš gražios pasakos išlipus, tikrai negalėjau atsigrožėti :) Labai labai ačiū už tokį įvertinimą. Šilčiausi linkėjmai.